Phone: +37378233334
Locatie
Fond Locativ
Preț

La așa preț – îți permiți să procuri un apartament bun cu 2 camere din seria 143

€ 31.900
Apartamente si camere
2 Camere
1 Blocuri sanitare
50 m²

Apartamentele cu 2 camere sunt cele mai cerute dar și comode în orașul nostru, deoarece combină prețul cu suprafața minimă necesară.

Locuința data este, după cum vă dați seama –tot cu 2 camere, 2 camere separate, spațioase cu formă patrată (nu lungi și nu late) suprafațele lor fiind de 12 și respectiv 18m2. Camera mare dispune de un balcon spațios de tip închis, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului, spre Circ.

Camerele sunt separate ( în mod firesc seriei 143) –de bucătăria cu suprafața de 8 m2.(e o bucătărie destul de încăpătoare cu suprafață medie dacă e să luam în calcul proiectele construcțiilor sovietice).

Conexiunea între camere,baie și blocul sanitar separat se face prin renumitul antreu clasic specific planului seriei 143, cu o suprafață de 16 m2 . Acesta poate servi perfect ca un living, fiind bine iluminat de toate geamurile de prin camere.

Apartamentul este uscat, liniștit și curat, persistă o atmosferă diferită de haosul imobiliar modern din oraș, aici e mai familiar, e mai ca acasă, chiar dacă este amplasat în imediată apropiere de bd.Grigore Vieru- o zonă cu infrastructură dezvoltată.

Locuința este în stare bună, liniștit se poate de locuit, chiar dacă nu s-au făcut carevai intervenții sau reparații majore – o casă întreținută corect – nu devine o pacoste financiară.

Din punct de vedere al caracteristicelor tehnice – locuința are pardoselele în camere și antreu –parchet din lemn natural iar la blocul sanitar separat-teracotă, geamurile sunt de tip termopan, rămâne mobilat și cu tehnică (marea parte a tehnicii este nouă, mașina de spălat,frigider,aragaz, etc).

Datorită modului de amplasare în bloc este mereu cald iarna și răcoare vara,(dar avem și un aparat de aer condiționat)căci este de mijloc al clădirii, la etajul 9 din 10 ( iar 10 e genul de apartamente în 2 nivele), dar oricum acoperișul a fost schimbat complet acum 2 ani – cu țiglă metalică –finlandeză.

Această locuință puțin poate fi descrisă prin cuvinte sau imagini – ea trebuie probată – simțită ,sună-mă acum și să mergem să o vedem iar ce ține de preț -știm situația financiară din țară și desigur mai negociem.

Mobil: +37378369435
Viber: +37378369435
Whats App: +37378369435

Propune alt preț    Lasă un comentariu

Detalii imobiliare:

Tip proprietate: Apartamente si camere
Nr. Camere: 2
Blocuri sanitare: 1
Suprafață: 50 m²

***

Etaj/din // Этаж/из: 9/10
Adresa / Адрес: Chișinău , Centru , Albișoara

Fon locativ:

  • Construcții noi
  • Secundar

Comentarii la La așa preț – îți permiți să procuri un apartament bun cu 2 camere din seria 143

Avatar
Rating-ul apartamentului:
Quality of Property
Location of Property
Neighborhood
Features
Floor Plans
Recenzii conținut:
Login to leave a review