SCURT ISTORIC

Compania „DOM Solutions” a fost fondată în anul 2015 și a contribuit substanțial la dezvoltarea pieței imobiliare naționale.

Echipa noastră este formată din personal tânăr și dinamic, capabil să vă ofere servicii complexe la cel mai înalt nivel profesional.

„DOM Solutions” colaborează cu mai multe bănci comerciale în vederea

achiziționărilor imobiliare prin intermediul Creditelor Ipotecare, Creditelor pentru Migranți, Prima Casă etc.

Agenția imobiliară „DOM Solutions” activează conform principiilor de reprezentare exclusivă, prin care oferă tot suportul informațional, juridic și de marketing pentru finalizarea cu succes a tranzacției imobiliare.

Respectarea celor mai exigente condiții, oferirea de informații și rapoarte periodice pentru conștientizarea clienților despre noile tendințe în lumea imobiliară, fluctuațiile prețurilor în funcție de cacracteristicile bunului imobil și noile modificări juridice și financiare ce țin de procesul vânzării-cumpărării imobiliare.

Compania „DOM Solutions” este una dintre cele mai bine apreciate agenții naționale, acest lucru devine evident din numeroasele recenzii plasate în spațiul on-line, dar și adresate direct agenților noștri.

O altă dovadă a clientelei mulțumite reprezintă însuși noii clienți – care provin în urma recomandărilor. Atitudinea, dedicația și dragosetea de ceea ce facem ne face să fim favoriții la capitolul – clienți mulțumiți.

Compania activează în mod deosebit altor entități similare, fiecare agent creează

pentru client un plan individual de activitate și strategiile de marketing, astfel fiecare cumpărător/vânzător cunoaște exact la care etapă ne aflăm și care sunt pașii care urmează să-i facem pentru realizarea tranzacției de succes.

Analiza detaliată a tuturor factorilor legați de juridicitate, starea și prețul imobilului face ca procesul să devină transparent, iar rezultatele să nu

întârzie – fapt apreciat de clienții noștri și motiv pentru care clienții revin la serviciile noastre și/sau suntem recomandați altor persoane

O tranzacție imobiliară poate și trebuie să fie transparentă,

corectă și ușoară, ia pentru realizarei ei – profesionalismul și

sârguința sunt factorii cheie.

Ionuț Andrus

Ionuț Andrus

A absolvit Universitatea de Studii Politice și Economice Europene obținînd licența la Business și Administrarea Afacerii și Masterat în Marketing și Comunicarea în Afaceri, de asemnea prima facultate finisată este la Colegiul Financiar Bancar din...
Organization: "DOME Solutions" S.R.L.