Despre Noi

Compania „DOM Solutions” a fost fondată în anul 2015 și a contribuit substanțial la dezvoltarea pieței imobiliare naționale.

Echipa noastră este formată din personal tânăr și dinamic, capabil să vă ofere servicii complexe la cel mai înalt nivel profesional.

„DOM Solutions” colaborează cu mai multe bănci comerciale în vederea achiziționărilor imobiliare prin intermediul Creditelor Ipotecare, Creditelor pentru Migranți, Prima Casă etc.

Agenția imobiliară „DOM Solutions” activează conform principiilor de reprezentare exclusivă, prin care oferă tot suportul informațional, juridic și de marketing pentru finalizarea cu succes a tranzacției imobiliare.

Respectarea celor mai exigente condiții, oferirea de informații și rapoarte periodice pentru conștientizarea clienților despre noile tendințe în lumea imobiliară, fluctuațiile prețurilor în funcție de cacracteristicile bunului imobil și noile modificări juridice și financiare ce țin de procesul vânzării-cumpărării imobiliare.

Compania activează în mod deosebit altor entități similare, fiecare agent creează pentru client un plan individual de activitate și strategiile de marketing, astfel fiecare cumpărător/vânzător cunoaște exact la care etapă ne aflăm și care sunt pașii care urmează să-i facem pentru realizarea tranzacției de succes.

Analiza detaliată a tuturor factorilor legați de juridicitate, starea și prețul imobilului face ca procesul să devină transparent, iar rezultatele să nu întârzie – fapt apreciat de clienții noștri și motiv pentru care clienții revin la serviciile noastre și/sau suntem recomandați altor persoane

 

SERVICIILE NOASTRE

♦ Consiliere imobiliară profesionistă

Consiliere imobiliară profesionistă (selectarea si prezentarea ofertelor imobiliare din baza de date, vizionarea ofertelor, susținerea in negociere, informații referitoare la acte necesara si etapele unei tranzacții imobiliare, consultanța tehnică privind imobilele, etc.)

♦ Proiecte și studii

Proiecte și studii pentru investiții imobiliare (durata si gradul de recuperare a investiției) analiza imobiliară (analiza tendințelor pieței, planificare strategică) care să fie in concordanța cu cerințele și posibilitățile clienților;

♦ Evaluarea imobiliară

Evaluarea imobiliară pentru stabilirea prețului de piață al proprietății.

♦ Intermedierea

Intermedierea tranzacțiilor (vânzare)

♦ Pregatirea si perfectarea actelor

Pregatirea si perfectarea actelor pentru notariat;

♦ Informații concrete

Informații concrete privind modalitațile de creditare pentru achiziționarea de imobile( colaboram cu diverse bănci)

♦ Verificarea legalității

Verificarea legalității actelor de proprietate si asistența in cazul vânzarii, cumpărării.

♦ Publicitate si promovare

O tranzacție imobiliară poate și trebuie să fie transparentă, corectă și ușoară, iar pentru realizarea ei – profesionalismul și sârguința sunt factorii cheie.
Atitudinea, dedicația și dragosetea de ceea ce facem ne face să fim favoriții la capitolul – clienți mulțumiți.
Compania „DOM Solutions” este una dintre cele mai bine apreciate agenții naționale, acest lucru devine evident din numeroasele recenzii plasate în spațiul on-line, dar și adresate direct agenților noștri.
O altă dovadă a clientelei mulțumite reprezintă însuși noii clienți – care provin în urma recomandărilor.
Angela Andronic
Daca doriti sa procurati, sa vindeti,sa inchiriati un imobil va recomand cu incredere aceasta agentie. Domnul Ion,este o persoana de un profesionalism deosebit.Multumesc mult pentru rabdare, onesitstea si transparenta cu_ care ne-a tratat pe tot parcurdil cautarilor imobililor (am cumparat 2 apartamente prin aceasta agentie) si sunt foarte multumita.Am colaborat cu mai multe agentii,dar nici una nu mi-au trezit interes si incredere ca aceasta agentie.Puteti conta si apela cu incredere si nu aveti fi dezamagiti ,caci "DOM"este agentie potriva cu care aveti indeplini visul cel mare-Casa visilui Tau.Nu ezitati..o echipa oameni corecti si profesionali,ghidati de Domnul Ion ,o pesonalitate rara pentru timpurile noastra grele. Pentru o casa frumoasa si luminoasa-alege ,,DOM SOLUTIOS" si visul se va realiza
Citește recenzia completă Ascunde
Natalia Gîlcă
Ion Andrus Un agent imobiliar excelent! Am lucrat cu acest agent pentru a vinde casa mea , și nu aș putea fi mai mulțumită. A fost extrem de profesionist, bine informat despre piața imobiliară locală și procesul de vânzare în general. A gestionat toate aspectele vânzării cu atenție și eficiență. Comunicarea a fost întotdeauna promptă și clară, ceea ce a fost esențial dat fiind faptul că eu nu mă aflam în țară. Agentul a fost un adevărat partener în procesul de vânzare, și nu pot decât să-l recomand cu încredere oricui are nevoie de servicii imobiliare profesionale și de încredere. Mulțumesc pentru tot efortul depus!
Citește recenzia completă Ascunde
Maria Mmc
Recomand DOM Solutions din urmatoarele motive: 1.Seriozitate. S-au respectat înțelegerile verbale, totul s-a făcut transparent. 2.Profesionalism. S-au discutat lucruri la obiect, nu au fost lucruri neclare. 3.Promptitudine. Am putut avea întâlniri atunci cand am avut eu posibilitatea. Recomand celor care doresc sa vândă sau să cumpere un apartament sa se adreseze unei agenții care să respecte cumpărătorul cât și vânzătorul. DOM Solutions va fi pentru pentru mine prima agenție la care voi apela pe viitor pentru achiziții/vânzări imobiliare.
Citește recenzia completă Ascunde
Ludmila Motricala
Mulțumesc Agenției Imobiliare " DOM Solutions" pentru implicare, susținere şi, mai ales, pentru liniştea sufleteascã, revelatã din momentul întâlnirii cu stãpâni agenției. În spatele lor m- am simțit ca dupã un zid rezistent. Datoritã profesionalismului dânşilor şi, cu precãdere, cuvântului ferm, astãzi am în mânã cheile apartamentului confortabil. SCOPUL Agenției Imodiliare este ca, deopotrivã, vânzãtorul şi cumpãrãtorul, sã fie mulțumiți, atitudine ce le aduce bucurie şi dragoste de munca ce o presteazã. JOS PÃLÃRIA pentru CE şi CUM le faceți! Sunteți " Omul potrivit la locul potrivit!" Actualilor şi viitorilor clienți, parteneri le SPUN cu sinceritate: " Alegând " DOM Solutions" ați ales SIGURANȚA!" DUMNEZEU sã Vã/ sã ne lumineze mereu cu gânduri de BINE!!!! DOM înseamnã deservire de CALITATE, pentru cã la DOM clientul discutã cu OAMENI DE CALITATE!!!
Citește recenzia completă Ascunde
Виктория Викторовна Вострикова
Хочу выразить огромную благодарность агенству DOM Solution за их работу. На всех этапах продажи квартиры их помощь была неоценима, а профессионализм вселял уверенность в положительном результате. Благодарю Василе Мутелика и весь коллектив агентства недвижимости за проделанную работу. Успешная сделка - лучшая рекомендация, так что теперь буду рекомендовать вас всем знакомым!!!
Citește recenzia completă Ascunde
Viorica Angheluta
Sunt profund recunoscătoare D-lui Vasile , cu ajutorul lui mi s-a Împlinit visul -de a avea propriul meu apartament. Datorită profesionalismului și și atitudinii serioasă am reușit prin programul Prima Casa sa am căsuța mea. Mulțumesc D-ul Vasile, mulțumesc DOM Solutions - garantat sunteți nr.1. Vă ador!!!
Citește recenzia completă Ascunde
Jasmina Mirata
Vreau sa aduc sincere mulțumiri agenției Dom Solutions, este de departe cea mai profesionala agenție, personalul este foarte amabil, atenți la detalii, cu soluții optime pentru orice situații, mulțumesc in special D-lui Vasile Mutelica. RECOMAND CU INCREDERE 100% pentru toate persoanele care vor sa procure/ vânda un imobil in maxima siguranțâ.
Citește recenzia completă Ascunde
Alina Gurin
Быстрая и качественная работа риелтора Иона, внимательный, грамотный, вежливый. Итог: аренда квартиры решилась быстро и квалифицировано. Агенство Dom Solution the best!
Citește recenzia completă Ascunde
Veaceslav Dorojan
Sunteți cei mai buni dintre cei buni! Confirm cu propria experiența și cu cea a prietenilor. Mulțumiri d-lui Ion Andrus pentru profesionalism și calitate in domeniu!
Citește recenzia completă Ascunde
Constantin Iosip
Apreciem serviciile companiei "Dom Solutions", operativitatea si calitatea acestora. Personalul este la cel mai înalt nivel de calificare și profesionalism. Recomand tuturor serviciile campaniei.
Citește recenzia completă Ascunde
Andrian Bufteac
Personal am colaborat cu aceasta echipa!!! Le mulțumim, ne-au ajutat mult! Domnișoara Zinaida Lupan ,o profesionista foarte bravo,receptiva,isi cunoaste foarte bine lucrul!!!
Citește recenzia completă Ascunde
Tamara Serbul
Am vândut azi apartamentul prin intermediul "Dom Solutions". Mulțumim colectivului pentru suport și profesionalism. Am fost scutiți de multe probleme care au fost rezolvate operativ de angajații companiei. O să recomandăm prietenilor și cunoscuților serviciile companiei. Preț acceptabil, abordare responsabilă și atitudine prietenoasă
Citește recenzia completă Ascunde
Natalia Dubov
Recomand cu încredere DOM Solutions în special Vasile Mutelica și dl Ion jos pălăria .Am procurat un apartament cu ajutorul acestei agenții și suntem foarte mulțumiți. Sa aveți mari succese mai departe și cât mai multe familii fericite
Citește recenzia completă Ascunde
Mariana Muraș
Recomand DomSolutions 100%! Datorita lor noi avem propria locuință, pentru care băieții au lucrat sirguincios și rapid! Mulțumiri îndeosebi Dl. Ionuț. Când e vorba de o tranzacție imobiliară in orice caz-exclusiv compania DOM Solutions.
Citește recenzia completă Ascunde
Aliona Tălămbăț
Vreau sa recomand tuturor aceasta agenție. Totul a decurs perfect (necontând la multele impedimente pe care le-am întâlnit). Datorita profesionalismului si experienței de care au dat dovada - totul s-a petrecut perfect. am colaborat si cu alte agenții- dar nici pe aproape nu se compară nivelul de deservire, atitudine cu cel al echipei "DOM Solutions". Vă mulțumesc mult ca m-ați ajutat sa ajung la "casa mea" , mereu rămâneți agenția Nr.1 și recomand cu încredere tuturor!!! Dacă e o întrebare imobiliară- răspunsul e unic - DOM Solutions.
Citește recenzia completă Ascunde
Галунка Ильинична Светлана
Здесь вы найдёте решение ваших проблем! Мне в Dom Solutions помогли быстро и эффективно!
Posturi vacante
Expediază CV cu poze la adresa: dome.md.info@gmail.com
Agent Imobiliar
Descrierea jobului:
  • 1
Vezi detalii
Folosim fișiere cookie pentru afișarea corectă a conținutului și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept