Эксклюзивные предложения
Новая цена
€ 49.000
Земельный участок под застройку, 10 соток, угловой, все коммуникации.
Кишинёв, комм. Бубуечь, улица Школьная.18
Горячие предложения
Эксклюзивные предложения
Новая цена
€ 50.000
Двухэтажный дом, гараж, сауна, вишневый сад, пруд
р-н. Хынчешть, с. Стольничень, Центр, ул. А.Плэмэдялэ
199
5 Комнат
€ 38.000
Oднокомнатная квартира-студия (квартира на земле), Центр
Мун. Кишинёв, Центр, ул. Александр Хыждеу
23
1 Комната
1 этаж из 1
€ 320.000
3-этажный таунхаус, 4 спальни, кухня с гостиной, гараж на 2 автомобиля, террасы, бассейн. Центр
мун. Кишинёв, Центр, ул. Лакулуй
187
4 Комнаты
Новая цена
€ 46.500
Однокомнатная квартира с гостиной, евроремонт, район Ботаника
мун.Кишинёв, ул. Иоан Водэ Витязул
31
1 Комната
4 этаж из 4
Что говорят наши клиенты
Angela Andronic
Daca doriti sa procurati, sa vindeti,sa inchiriati un imobil va recomand cu incredere aceasta agentie. Domnul Ion,este o persoana de un profesionalism deosebit.Multumesc mult pentru rabdare, onesitstea si transparenta cu_ care ne-a tratat pe tot parcurdil cautarilor imobililor (am cumparat 2 apartamente prin aceasta agentie) si sunt foarte multumita.Am colaborat cu mai multe agentii,dar nici una nu mi-au trezit interes si incredere ca aceasta agentie.Puteti conta si apela cu incredere si nu aveti fi dezamagiti ,caci "DOM"este agentie potriva cu care aveti indeplini visul cel mare-Casa visilui Tau.Nu ezitati..o echipa oameni corecti si profesionali,ghidati de Domnul Ion ,o pesonalitate rara pentru timpurile noastra grele. Pentru o casa frumoasa si luminoasa-alege ,,DOM SOLUTIOS" si visul se va realiza
Читать отзыв полностью Скрыть
Natalia Gîlcă
Ion Andrus Un agent imobiliar excelent! Am lucrat cu acest agent pentru a vinde casa mea , și nu aș putea fi mai mulțumită. A fost extrem de profesionist, bine informat despre piața imobiliară locală și procesul de vânzare în general. A gestionat toate aspectele vânzării cu atenție și eficiență. Comunicarea a fost întotdeauna promptă și clară, ceea ce a fost esențial dat fiind faptul că eu nu mă aflam în țară. Agentul a fost un adevărat partener în procesul de vânzare, și nu pot decât să-l recomand cu încredere oricui are nevoie de servicii imobiliare profesionale și de încredere. Mulțumesc pentru tot efortul depus!
Читать отзыв полностью Скрыть
Maria Mmc
Recomand DOM Solutions din urmatoarele motive: 1.Seriozitate. S-au respectat înțelegerile verbale, totul s-a făcut transparent. 2.Profesionalism. S-au discutat lucruri la obiect, nu au fost lucruri neclare. 3.Promptitudine. Am putut avea întâlniri atunci cand am avut eu posibilitatea. Recomand celor care doresc sa vândă sau să cumpere un apartament sa se adreseze unei agenții care să respecte cumpărătorul cât și vânzătorul. DOM Solutions va fi pentru pentru mine prima agenție la care voi apela pe viitor pentru achiziții/vânzări imobiliare.
Читать отзыв полностью Скрыть
Ludmila Motricala
Mulțumesc Agenției Imobiliare " DOM Solutions" pentru implicare, susținere şi, mai ales, pentru liniştea sufleteascã, revelatã din momentul întâlnirii cu stãpâni agenției. În spatele lor m- am simțit ca dupã un zid rezistent. Datoritã profesionalismului dânşilor şi, cu precãdere, cuvântului ferm, astãzi am în mânã cheile apartamentului confortabil. SCOPUL Agenției Imodiliare este ca, deopotrivã, vânzãtorul şi cumpãrãtorul, sã fie mulțumiți, atitudine ce le aduce bucurie şi dragoste de munca ce o presteazã. JOS PÃLÃRIA pentru CE şi CUM le faceți! Sunteți " Omul potrivit la locul potrivit!" Actualilor şi viitorilor clienți, parteneri le SPUN cu sinceritate: " Alegând " DOM Solutions" ați ales SIGURANȚA!" DUMNEZEU sã Vã/ sã ne lumineze mereu cu gânduri de BINE!!!! DOM înseamnã deservire de CALITATE, pentru cã la DOM clientul discutã cu OAMENI DE CALITATE!!!
Читать отзыв полностью Скрыть
Виктория Викторовна Вострикова
Хочу выразить огромную благодарность агенству DOM Solution за их работу. На всех этапах продажи квартиры их помощь была неоценима, а профессионализм вселял уверенность в положительном результате. Благодарю Василе Мутелика и весь коллектив агентства недвижимости за проделанную работу. Успешная сделка - лучшая рекомендация, так что теперь буду рекомендовать вас всем знакомым!!!
Читать отзыв полностью Скрыть
Viorica Angheluta
Sunt profund recunoscătoare D-lui Vasile , cu ajutorul lui mi s-a împlinit visul -de a avea propriul meu apartament. Datorită profesionalismului și și atitudinii serioasă am reușit prin programul Prima Casa sa am căsuța me. Mulțumesc D-ul Vasile, mulțumesc DOM Solutions - garantat sunteți nr.1. Vă ador!!!
Читать отзыв полностью Скрыть
Jasmina Mirata
Vreau sa aduc sincere mulțumiri agenției Dom Solutions, este de departe cea mai profesionala agenție, personalul este foarte amabil, atenți la detalii, cu soluții optime pentru orice situații, mulțumesc in special D-lui Vasile Mutelica. RECOMAND CU INCREDERE 100% pentru toate persoanele care vor sa procure/ vânda un imobil in maxima siguranțâ.
Читать отзыв полностью Скрыть
Alina Gurin
Быстрая и качественная работа риелтора Иона, внимательный, грамотный, вежливый. Итог: аренда квартиры решилась быстро и квалифицировано. Агенство Dom Solution the best!
Читать отзыв полностью Скрыть
Veaceslav Dorojan
Sunteți cei mai buni dintre cei buni! Confirm cu propria experiența și cu cea a prietenilor. Mulțumiri d-lui Ion Andrus pentru profesionalism și calitate in domeniu!
Читать отзыв полностью Скрыть
Constantin Iosip
Apreciem serviciile companiei "Dom Solutions", operativitatea si calitatea acestora. Personalul este la cel mai înalt nivel de calificare și profesionalism. Recomand tuturor serviciile campaniei.
Читать отзыв полностью Скрыть
Andrian Bufteac
Personal am colaborat cu aceasta echipa!!! Le mulțumim, ne-au ajutat mult! Domnișoara Zinaida Lupan ,o profesionista foarte bravo,receptiva,isi cunoaste foarte bine lucrul!!!
Читать отзыв полностью Скрыть
Tamara Serbul
Am vândut azi apartamentul prin intermediul "Dom Solutions". Mulțumim colectivului pentru suport și profesionalism. Am fost scutiți de multe probleme care au fost rezolvate operativ de angajații companiei. O să recomandăm prietenilor și cunoscuților serviciile companiei. Preț acceptabil, abordare responsabilă și atitudine prietenoasă
Читать отзыв полностью Скрыть
Natalia Dubov
Recomand cu încredere DOM Solutions în special Vasile Mutelica și dl Ion jos pălăria .Am procurat un apartament cu ajutorul acestei agenții și suntem foarte mulțumiți. Sa aveți mari succese mai departe și cât mai multe familii fericite
Читать отзыв полностью Скрыть
Mariana Muraș
Recomand DomSolutions 100%! Datorita lor noi avem propria locuință, pentru care băieții au lucrat sirguincios și rapid! Mulțumiri îndeosebi Dl. Ionuț. Când e vorba de o tranzacție imobiliară in orice caz-exclusiv compania DOM Solutions.
Читать отзыв полностью Скрыть
Aliona Tălămbăț
Vreau sa recomand tuturor aceasta agenție. Totul a decurs perfect (necontând la multele impedimente pe care le-am întâlnit). Datorita profesionalismului si experienței de care au dat dovada - totul s-a petrecut perfect. am colaborat si cu alte agenții- dar nici pe aproape nu se compară nivelul de deservire, atitudine cu cel al echipei "DOM Solutions". Vă mulțumesc mult ca m-ați ajutat sa ajung la "casa mea" , mereu rămâneți agenția Nr.1 și recomand cu încredere tuturor!!! Dacă e o întrebare imobiliară- răspunsul e unic - DOM Solutions.
Читать отзыв полностью Скрыть
Галунка Ильинична Светлана
Здесь вы найдёте решение ваших проблем! Мне в Dom Solutions помогли быстро и эффективно!
Партнеры
Мы используем файлы cookie для корректного отображения контента и для удобства использования веб-сайта .
Принимаю
Не принимаю