Parteneriat DOM Solutions și Moldindconbank S.A.
18 August, 2021

La data de 08 februarie 2021, DOME Solutions S.R.L  a semnat CONTRACTUL DE COLABORARE cu una dintre cele mai mari bănci comerciale din Republica Moldova - Moldindconbank S.A. 

În prezent, Moldindconbank are cea mai mare reţea de subdiviziuni din Republica Moldova fiind prezentă în toate raioanele ţării. Toate sucursalele Moldindconbank oferă o gamă completă de servicii financiare tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, persoane juridice şi instituţii financiare. Relaţiile de colaborare cu organizaţiile financiare internaţionale, precum şi cu băncile de talie mondială, demonstrează profesionalismul echipei dar şi reputaţia înaltă pe care o are Moldindconbank pe piaţa internaţională.

Datorită strategiei de dezvoltare bine definite, dar şi echipei de profesionişti care activează în bancă, Moldindconbank a obţinut numeroase titluri care certifică calitatea serviciilor oferite.

Prin parteneriatul încheiat între cele două entități  se realizează mult mai ușor și calitativ  produsele bancare la cele mai optime condiții pentrul clienții DOME Solutions, și anume: Credite ipotecare, produsul ipotecar PRIMA CASĂ, credite de consum etc. 

 

Folosim fișiere cookie pentru afișarea corectă a conținutului și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept